9 march – Workshop: Agile Against All Odds

Young Agile Consortium workshop: Agile Against All Odds – The agile journey of ABN AMRO

Een agile transformatie in de bankensector is eigenlijk een gekke combinatie. Hoe kan agile nu overleven in een sector gekenmerkt door rigide wet- en regelgeving? Wil je leren hoe je dit als agile transformation consultant moet aanpakken, neem dan deel aan de gratis workshop voor young agile professionals op donderdag 9 maart.

In 2015 werd ABN AMRO genoodzaakt om de overstap te maken naar agile. In no-time werd een agile transformatie uit de grond gestampt die haar weerga niet kende in Nederland. Honderden IT-teams stapten tegelijkertijd over naar Scrum en die autonome teams zette de traditionele organisatiestructuur enorm onder druk. Hierdoor ontkwam de gehele organisatie er niet aan om in 2017 mee te gaan in een volledige agile transformatie. In een paar jaar tijd vonden het GRID-landschap, strategisch agile portfoliomanagement, scaled agile tooling en DevOps het licht.

Zo een agile journey bij een bank gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Speciaal voor het Young Agile Consortium doet Ivo Bouwman, Senior Strategy & Transformation Consultant, een boekje open over de transformatie. Wat ging goed? Maar vooral, wat ging er niet goed? In deze workshop leer je wat er komt kijken bij zo een grote agile transformatie. Niet alleen krijg je een eerlijk verhaal, je gaat samen met andere young agile professionals aan de slag om uitdagingen op te lossen waar ABN AMRO mee worstelde. Dit is de ideale workshop om je (eerste) ervaring op te doen als agile transformation consultant.

De belangrijkste informatie:

  • Wanneer: donderdag 9 maart 18.00 uur
  • Waar: Hoofdkantoor ABN AMRO, Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam
  • Prijs: Gratis (incl. diner en borrel)

Registration Young Agile Consortium workshop: Agile Against All Odds

Registration Young Agile Consortium workshop: Agile Against All Odds
Scroll to Top